Ni är i goda händer!

Våra medarbetare har en lång erfarenhet med arbete i och mot skolan - du kan räkna med hög kvalitet.

Alla som är anslutna till Skolexperterna är en fot in i skolvärlden - det gör oss ödmjuka och lyhörda när vi väl kommer ut för att stötta er personal och höja kvalitén i er verksamhet - ta kontakt så berättar vi mer!

Nedan finner ni några av våra kompetenta och drivna kollegor som ser fram emot att komma ut och stötta er i alla tänkbara utmaningar och utvecklingsområden som ni vill arbeta med.

Jassim Ahmadi - Ansvarig

Skolutvecklare, socionom, handledare och författare med expertis inom barn- och ungdomsutveckling samt Trygghet och studiero. Arbetar med beteendesvårigheter, bemötande, relationer och konflikthantering.

Lena Stagmo - Elevhälsan

Med erfarenheter som elevhälsochef, skolledare, specialpedagog och lärare har Lena en bred bakgrund i skolans olika delar och nivåer. I processer gällande kartläggning av styrkor och utmaningar i organisationen samt prioritering av mål eller att strävan mot en främjande och förebyggande skola bidrar hon såväl i planering av som insatser som i genomförande!

Frida Svensson - Psykosocialt

En socionom med sylvass kompetens inom det psykosociala arbetet i skolan. En självklar person att ha med i utvecklingen av elevhälsoarbetet.

Eva-Lotta Kling von Schmalensee

Med flera decennier av erfarenhet i skolvärlden och senast Skolchef med ansvar för 12 rektorer och 20 enheter - kvalitet i fokus!

Emelie Kyllönen

En lärare med lång erfarenhet av undervisning, digitalt lärande och ledarskap i klassrummet. Spetskompetens inom digitala lärprocesser och anpassningar på individ- och gruppnivå. Byggande av elevrelationer och gruppdynamik är centralt i Emelies arbetssätt. Certifierad Apple teacher, undervisar både via fjärr-, distans- och närundervisning med Teams som plattform

Mejla eller ring oss!

Ni kan alltid nå oss via mejl - vi svarar inom 48 h!


Beskriv gärna en bakgrund för er verksamhet samt vilka förbättringsområden ni funderar på i mejlet.

Mejl: Info@skolexperterna.se
Telefon: 010 - 750 05 22

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter. Läs mer om hur vi arbetar med dataintegritet.

Created with
Mailchimp Freddie Badge
LinkedIn icon

© 2021 Skolexperterna